شرکت «بیک (BIC)» بیش از ۷۵ سال است که در حوزه تولید محصولات مصرفی فعالیت میکند. آنچه بیش از همه مایه شهرت این شرکت شده، تولید انواع نوشتافزار است. از همان ابتدای تأسیس، نوآوری و تحقیقوتوسعه جزء جداناپذیر این شرکت بوده است. بیک در کنار طراحی و نوآوری درون تیم تحقیقوتوسعه خود از ظرفیتهای بیرونی نیز غافل نشده است. یکی از مکانیزمهایی که این شرکت برای نوآوری باز به کار میگیرد، برگزاری چالش نوآوری با هدف برطرفسازی نیازهای شرکت است. نیازهای شرکت بیک در ویترین اختصاصی این شرکت در وبسایت NineSigma، از پلتفرمهای مشهور نوآوری باز، به عموم علاقهمندان عرضه میشود. با یکی از این نیازها در ادامه بیشتر آشنا میشویم.
مدادهای معمولی دارای هسته گرافیتی و بدنه چوبی هستند. هسته مدادهای رنگی نیز حاوی پرکننده (کائولن، تالک، گچ)، رنگدهنده (رنگدانه یا رنگ)، اتصالدهنده (اترهای سلولزی، صمغهای گیاهی) و موم (پارافین، موم، زنبورعسل، موم نخل) است. هسته مداد باید نرم و روان باشد و هنگام نوشتن حس خوشایندی را منتقل کند.
شرکت بیک به دنبال تولید جوهرهای جدید یا موادی است که قابلیت استفاده در هسته محصولات نوشتافزار را داشته باشد و باعث بهبود صافی، روانی و وضوح نوشته روی کاغذ شود.
راهکار ارائهشده باید بهطور خلاصه شامل این موارد باشد:
- شرح فنی راهکار و چگونگی عملکرد فناوری مطرحشده
- سطح بلوغ فناوری (مرحله توسعه یا فقط یک پیشنهاد)
- سازگاری با انواع محصولات بیک
- مزایای فناوری برای مصرفکننده
- توجیه فناوری به عنوان یک کسبوکار
برای آگاهی بیشتر از شرایط مسابقه و معیارهای فنی صفحه اختصاصی چالش را ببینید. این چالش تا ۲۹ می ۲۰۲۰ پذیرای طرحهای نوآورانه است.
میبینید که شرکتهای بزرگی مانند بیک با سابقهای طولانی در بازار و تیم تحقیقوتوسعه حرفهای، صرفاً به نوآوری درونسازمانی اکتفا نمیکنند. مکانیزم چالش نوآوری میتواند کلید دسترسی شرکتها و سازمانها به ایدههایی باشد که حتی ممکن است در نگاه اول ربطی به حوزه فعالیت آنها نداشته باشد.
اگر ایدههای نوآورانهای دارید یا در شرکتی کار میکنید که با مسئلهای فناورانه دستوپنجه نرم میکند، شما مخاطب اصلی چالشهای نوآوری هستید. از شما دعوت میکنیم تجربههای داخلی برگزاری چالش نوآوری را در وبسایت آیچلنج مشاهده کنید.