گزارشی از یک چالش نوآوری که از سوی کنگره آمریکا برگزار می‌شود: چالش طراحی اپلیکیشن‌های موبایل

گزارشی از یک چالش نوآوری که از سوی کنگره آمریکا برگزار می‌شود: چالش طراحی اپلیکیشن‌های موبایل

ما در این بخش از سایت با انتشار فراخوان برخی از چالش‌‌های نوآوری که هر روز در گوشه و کنار دنیا توسط شرکت‌‌ها، سازمان‌ها و نهادهای دولتی و خصوصی برگزار می‌شوند، تلاش می‌کنیم مخاطبان خود را با این مفهوم و ابعاد مختلف آن بیشتر آشنا کنیم.

چالش نوآوری این روزها نه صرفاً توسط شرکت‌های صنعتی، بلکه از سوی نهادها و سازمان‌های حاکمیتی، دولتی و عمومی نیز به عنوان ابزاری برای تشویق نوآوری و ارایه خدمات و محصولات نوآورانه به کار گرفته می‌شود. آن‌چه می‌خوانید، گزارشی از یک چالش نوآوری است که هر ساله توسط کنگره آمریکا و با هدف ترغیب کودکان به طراحی اپلیکیشن‌های موبایل برگزار می‌شود.

هدف کنگره آمریکا از برگزاری سالانه چالش اپلیکیشن‌های موبایل، ترغیب کودکان به یادگیری کدنویسی و ایجاد برنامه‌های کاربردی در بستر موبایل است. این چالش در هر منطقه به‌طور جداگانه و با سرپرستی یکی از نمایندگان آن منطقه برگزار می‌شود. کودکان شرکت‌کننده در این رقابت بخت این را دارند که از طرف نماینده منطقه‌شان انتخاب ‌شوند، جایزه ببرند و اثر خود را در ساختمان کنگره به نمایش بگذارند. این چالش امسال برای سومین سال متوالی برگزار می‌شود.

چالش طراحی اپلیکیشن‌های موبایل

مأموریت چالش طراحی اپلیکیشن‌های موبایل، الهام‌بخشی، رسیدگی به دانش‌آموزان کم‌برخوردار، و همچنین تشویق نوآوری در حوزه آموزش علم، فناوری، مهندسی و ریاضی (موسوم به STEM)، کدزنی و علوم رایانه است:

  • الهام‌بخشی: تشویق و ترغیب دانش‌آموزان سراسر کشور به کنکاش در علم، فناوری، مهندسی و ریاضی (STEM)، کدزنی و علوم رایانه در خلال تجربه‌های عملی.
  • رسیدگی به دانش‌آموزان کم‌برخوردار: جلب مشارکت فعال و درگیرکردن دانش‌آموزانی که به مناطق کم‌بهره‌تر از فناوری تعلق دارند.
  • نوآوری: نوآوری در سیاست‌گذاری عمومی از طریق آشنایی هرچه بیشتر اعضای کنگره با فناوری‌های جدید و نوظهور ازطریق تعاملات فردی با دانش‌آموزان.

تنها در سال گذشته میلادی، 2160 دانش‌آموز در این چالش شرکت کردند و برندگان به تفکیک، در ۱۲۳ منطقه معرفی شدند. حاصل این چالش ۶۵۰ اپلیکیشن موبایل بود. در مجموع تا کنون 4000 دانش‌آموز در این چالش شرکت کرده و 1150 اپلیکیشن طراحی و ارایه کرده‌اند. 30 درصد شرکت‌کنندگان این چالش را دختران تشکیل می‌دهند. شرکت‌های بزرگی مانند ورایزن، ماکروسافت و آمازون از اسپانسرهای این چالش به شمار می‌روند. این چالش ذی‌نفعان و دست‌اندرکاران مختلفی دارد، از دانش‌آموزان گرفته، تا مربیان و معلمان، پدران و مادران، داوران، اسپانسرها، و شرکا. برای اطلاعات تکمیلی در خصوص این چالش می‌توانید به وب‌سایت اختصاصی چالش مراجعه کنید.

ارسال یک دیدگاه

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.