کلید واژه را وارد کنید

توسعه فرآورده‌ها یا روش‌های نانوانکپسوله‌کردن مواد مغذی و دارویی با کاربرد آرایشی

توسعه فرآورده‌ها یا روش‌های نانوانکپسوله‌کردن مواد مغذی و دارویی با کاربرد آرایشی

درچالش های بسته
portfolio
نام سرمایه گذار:
تاریخ انتشار :
1 January, 1970
مکان:
مقدار:
معماری:
درباره پروژه

مهلت ثبت‌نام در چالش پایان یافت!

چالش نوآوری توسعه فرآورده‌ها یا روش‌های نانوانکپسوله‌کردن مواد مغذی و دارویی با کاربرد آرایشی

امروزه مصرف‌کنندگان لوازم آرایشی نسبت به ظاهر و سلامتی خود توجه بیشتری نشان می‌دهند و به دنبال افزایش کارایی و بهبود عملکرد لوازم آرایشی هستند. بسیاری از لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی حاوی مواد فعال بیولوژیکی هستند که حفاظت از آن‌ها در برابر عوامل محیطی همواره یکی از چالش‌های سازندگان لوازم و مواد آرایشی بوده است.‌  بررسی‌ها نشان می‌دهد نانوانکپسوله‌کردن می‌تواند به کنترل و افزایش انتقال مواد مغذی و دارویی به پوست کمک کند که برگ برنده‌ای برای تولیدکنندگان لوازم آرایشی و امتیاز مهمی برای مصرف‌کنندگان این محصولات محسوب می‌شود.

از این رو ما در ستاد ویژه توسعه فناوری نانو با همکاری موسسه «سامان سرمایه نانو» به عنوان یکی از سرمایه‌گذاران خطرپذیر کشور در زمینه فناوری نانو، به دنبال راهکارهای عملیاتی برای «توسعه فرآورده­‌ها و روش‌­های نانوانکپسوله‌کردن مواد مغذی و دارویی با کاردبرد آرایشی» توسط شرکت‌های خلاق و نوآور، پژوهشگران، مخترعان و فناوران، اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها از داخل و خارج کشور هستیم. کلیه علاقمندان می‌توانند به طور رایگان در این چالش شرکت کنند و از تسهیلات 30 میلیون ریالی همراه با امکان استفاده از خدمات و تجهیزات آزمایشگاهی در مرحله اول چالش و جایزه نقدی ۱۰۰میلیون ریالی به همراه تسهیلات تجاری­سازی در صورت انعقاد قرارداد با سرمایه‌­گذار (موسسه سامان سرمایه نانو) بهره‌‌مند شوند. این قرارداد شامل تجاری‌سازی فراورده تا مرحله تولید انبوه بصورت مشترک با موسسه سامان سرمایه نانو خواهد بود. اگر ایده‌ای در ذهن دارید، همین حالا دست به کار شوید …

توسعه فرآورده‌ها یا روش‌های نانوانکپسوله‌کردن   توسعه فرآورده‌ها یا روش‌های نانوانکپسوله‌کردن  

شرح مساله و ملاحظات

ملاحظات فنی فراورده‌های نانوانکپسوله‌کردن به شرح زیر است:

  • *امکان پیاده‌سازی در مقیاس انبوه
  • *منطقی‌بودن بازده انکپسولاسیون (Encapsulation Efficiency)
  • *منطقی‌بودن میزان انباشت (Drug Loading) ماده یا مواد موثره
  • *پایداری فیزیکی و شیمیایی مطلوب، بسته به نوع فرآورده آرایشی

ملاحظات فنی روش­های نانوکپسولاسیون نیز به شرح زیر است:

  • *توانایی کنترل پارامترهای تاثیرگذار از جمله اندازه ذره‌ای و مورفولوژی ساختارها
  • *امکان پیاده‌سازی در مقیاس انبوه
  • *افزایش راندمان بازده انکپسولاسیون

معیارهای ارزیابی این چالش به شرح زیر است:

  • *طرح یا نمونه آزمایشگاهی پیشنهادی با ماشین‌آلات موجود قابل تولید باشد.
  • *توجیه اقتصادی: اجرای طرح نباید مستلزم سرمایه‌گذاری کلان برای ساخت یا واردات ماشین‌آلات بوده و منجر به افزایش چشمگیر قیمت تمام‌شده محصولات آرایشی گردد.

یادآوری مهم: به منظور هماهنگی هرچه بیشتر نمونه آزمایشگاهی (خروجی‌های مورد انتظار مرحله دوم چالش) با فرایند و امکانات تولید موسسه سامان سرمایه نانو، ملاحظات فنی و معیارهای ارزیابی دقیق‌تر و جامع‌تر پس از دریافت طرح‌های مفهومی به اطلاع شرکت‌کنندگان خواهد رسید.

توسعه فرآورده‌ها یا روش‌های نانوانکپسوله‌کردن

مساله محوری این چالش، «توسعه فرآورده­ها (با حامل­هایی نظیر لیپوزوم­ها، پلیمرها و مایسل­ها) یا روش­های نانوانکپسوله‌کردن مواد مغذی و دارویی با کاربرد آرایشی» است. بنابراین از شرکت‌کنندگان در این چالش خواسته می‌شود ‏راه‏حل‏‏هایی برای نانوکپسولاسیون مواد مغذی و دارویی متنوع مبتنی بر رویکرد آرایشی ارایه نمایند. هدف این چالش معرفی فرآورده­های جذاب و روش­های متنوع انکپسولاسیون مواد مغذی و دارویی به کمک فناوری نانو است، به ‌گونه‌ای که پایداری شیمیایی و فیزیکی مطلوبی را داشته باشد.

زمان‌بندی مراحل

آذرماه 96

ارزیابی نهایی

در پایان مرحله دوم جهت انتخاب طرح برتر، مستندات فنی و اقتصادی و نیز نمونه‌ آزمایشگاهی ارائه شده از سوی هر شرکت‌کننده توسط هیات داوران ارزیابی خواهد شد و برنده نهایی معرفی می‌گردد.

آبان‌ماه 96

ساخت نمونه اولیه

برگزیدگان مرحله نخست، دوماه ماه فرصت خواهند داشت تا ضمن تکمیل مستندات فنی و اقتصادی طرح خود، ‌یک «نمونه آزمایشگاهی» مطابق با طرح اولیه خود ارائه نمایند.

شهریورماه 96

ارزیابی طرح‌ها

در پایان مرحله اول طرح‌های دریافتی در کمیته داوران ارزیابی شده و در نهایت، شرکت‌کنندگان برتر (اعم از فرد یا گروه) به مرحله دوم (ساخت نمونه آزمایشگاهی) راه خواهند یافت.

15 مرداد 96

طراحی مفهومی

در این مرحله، شرکت‌کنندگان می‌بایست حداکثر تا ۱۵ مردادماه، طرح مفهومی خود را در چارچوبی که در اختیار آن‌ها قرار گرفته است، مدون و سپس از طریق سامانه به صورت آنلاین ثبت نمایند.

جوایز

مرحله دوم

ساخت نمونه آزمایشگاهی

100 میلیون ریال جایزه نقدی

در پایان این مرحله، نمونه‌های آزمایشگاهی توسط هیات داوران ارزیابی خواهد شد. طرح برگزیده در این مرحله علاوه بر دریافت ۱۰۰ میلیون ریال جایزه نقدی، تسهیلات حمایتی ویژه‌ای نیز به منظور تجاری‌سازی و توسعه نمونه آزمایشگاهی خود دریافت خواهند نمود.

مرحله اول

طرح مفهومی

30میلیون‌ریال تسهیلات‌آزمایشگاهی

برگزیدگان این مرحله 30 میلیون ریال تسهیلات برای تامین هزینه‌های مرحله بعد دریافت خواهند نمود. بخشی از این تسهیلات نقدی، و بخشی از آن نیز به صورت اعتباری به منظور استفاده از خدمات و امکانات شبکه آزمایشگاهی نانو اعطا خواهد شد. 

حامی این چالش

اخبار مرتبط

Hello world 8 می, 2022 مدیرکل سایت

Welcome to wiki This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

.h_iframe-aparat_embed_frame{position:relative;}.h_iframe-aparat_embed_frame .ratio{display:block;width:100%;height:auto;}.h_iframe-aparat_embed_frame iframe{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;}
پردازش تصویر 23 فوریه, 2021 مدیرکل سایت

چالش نوآوری ده‌هزاردلاری شرکت فوکس واگن: طرح‌های تجاری آینده صنعت خودرو!
چالش نوآوری ده‌هزاردلاری شرکت فوکس واگن: طرح‌های تجاری آینده صنعت خودرو! 2 فوریه, 2021 مدیرکل سایت

صنعت خودرو با پیشرفت فناوری‌ها، روندهای برهم‌زننده و تغییر سریع نیازهای مشتری با [...]

تدوین اطلس توانمندی‌ها در حوزه هوش مصنوعی
تدوین اطلس توانمندی‌ها در حوزه هوش مصنوعی 6 دسامبر, 2020 مدیرکل سایت

هدف از انتشار این فراخوان، شناسایی، دسته‌بندی، ایجاد بانک اطلاعاتی و نهایتاً [...]