کلید واژه را وارد کنید

طراحی و ساخت افزاره‌های پوشیدنی جهت پایش سیگنال‌های الکتروکاردیوگراف (ECG)

طراحی و ساخت افزاره‌های پوشیدنی جهت پایش سیگنال‌های الکتروکاردیوگراف (ECG)

درچالش های درجریان
portfolio
نام سرمایه گذار:
تاریخ انتشار :
1 January, 1970
مکان:
مقدار:
معماری:
درباره پروژه

مهلت ثبت‌نام در این چالش پایان یافت!

طراحی و ساخت افزاره‌های پوشیدنی جهت پایش سیگنال‌های الکتروکاردیوگراف

پس از تجربه موفق برگزاری اولین چالش فناوری در زمینه ساخت AFM TIP و درحوزه بومی‌سازی فناوری NEMS در ایران، مرکز توسعه نانوالکترونیک ایران (INEC)، در نظر دارد تا دومین چالش بزرگ خود را در حوزه پلتفرم‌های پایش از راه دور بیمار (RPM) برگزار نماید که قادرند با کاهش دفعات مراجعه بیمار جهت مراقبت‌های پزشکی، انتقال بخشی از مراقبت‌های پزشکی به خانه و کاهش هزینه‌های درمانی سبب بهبود کیفیت زندگی افراد شوند. یکی از فناوری‌ها و افزاره‌های معرفی شده در این راستا گجت‌های پوشیدنی سنجش عملکرد الکتریکی قلب انسان هستند که قابلیت ثبت و ارزیابی سیگنال‌های الکتروکاردیوگراف قلبی را به صورت بلادرنگ و مداوم دارند و استفاده از فناوری نانو به سبب مزایایی نظیر کاهش امپدانس به دلیل افزایش سطح تماس الکترود-پوست، افزایش نسبت سیگنال به نویز و عدم ایجاد حساسیت‌های پوستی در ساخت این افزاره‌ها بسیار مورد توجه است.

از این‌رو مرکز توسعه نانوالکترونیک ایران (INEC) در این چالش به دنبال توسعه فناوری‌های حوزه «طراحی و ساخت افزاره‌های پوشیدنی جهت پایش سیگنال‌های الکتروکاردیوگراف (ECG)» است. کلیه علاقمندان می‌توانند به طور رایگان در این چالش بزرگ شرکت‌کنند و از تسهیلات حمایتی بیش از 200 میلیون ریالی شامل کمک‌هزینه نقدی، اعتبار شبکه آزمایشگاهی فناوری نانو و نیز خدمات کلینیک فنی و مهندسی و فب مرکز نانوالکترونیک ایران در مرحله ساخت نمونه اولیه و جایزه نقدی  300 میلیون ریالی به همراه حمایت از ثبت پتنت بین المللی و توسعه فناوری و تجاری‌سازی آن تا مرحله تولید انبوه ویژه برنده نهایی چالش بهره‌مند شوند.

اگر ایده‌ای در ذهن دارید همین حالا دست به کار شوید…

موضوعات محوری و ملاحظات

ملاحظات فنی و معیارهای ارزیابی در این چالش به شرح زیر هستند:

  • *روش انتخابی باید تکرارپذیر، مقیاس‌پذیر و از نظر قیمت تمام شده از توجیه اقتصادی برخوردار باشد.
  • *روش ساخت و انتخاب مواد و فرايند توليد آن نبايد به گونه‌اي باشد که اثرات زيان‌آور سمی و تخريبي براي انسان یا محيط زيست ايجاد کند.
  • *ارزان بودن و سهولت دسترسي و تأمين مواد اوليه مصرفي و فرآيند توليد، از معيارهاي اصلي اين چالش است.
  • *محصول نهایی باید قابلیت پوشیدنی و ترجیحا انعطاف‌پذیری داشته باشد.
  • *امکان پایش مداوم و آنلاین سیگنال‌های الکتروکاردیوگراف(ECG) را دارا باشد.
  • *کیفیت سیگنال‌های دریافتی مطلوب و با حداقل نویز ممکن باشد.
  • *سبک و زیست سازگار باشد.
  • *کیفیت مدارات الکترونیکی و الگوریتم‌های مورد استفاده در پایش سیگنال ECG مناسب باشد.
  • *قادر به تشخیص آریتمی (Atrial Fibrillation (AFib باشد.

این چالش به دنبال توسعه راهکارهایی مبتنی بر فناوری نانو جهت «طراحی و ساخت افزاره‌های پوشیدنی جهت پایش مداوم و بلادرنگ سیگنال‌های الکتروکاردیوگراف(ECG)» است. جهت انتخاب روش یا فرآیند محدودیتی وجود ندارد اما باید در ساخت محصول یا بخشی از آن نظیر الکترودها از فناوری نانو استفاده شده باشد به گونه‌ای که به بهبود محسوس عملکرد منجر شود.

نکته اساسی در طراحی این چالش ساخت افزاره یا گجت‌هایی جهت پایش (Monitoring) سیگنال‌های الکتروکاردیوگرام است و به عبارتی ساخت گجت های تشخیصی (Diagnostic)  مورد نظر نیست.

زمان‌بندی مراحل

اسفند 98

ارائه نمونه نهایی با قابلیت تولید تجاری

پس از انتخاب نمونه مهندسی برتر در مرحله دوم، فرآیند ساخت یک نمونه تولیدی تکرارپذیر و نیز دریافت تاییدیه نانومقیاس آغاز می‌گردد.

دی 98

ساخت نمونه مهندسی و تکمیل مستندات

برگزیدگان مرحله نخست، پس از ساخت نمونه اولیه آزمایشگاهی، طی بازه‌ای 60روزه می‌بایست یک «نمونه مهندسی» مطابق با نمونه اولیه خود و با مشخصات معین ارائه نمایند.

آبان 98

ساخت نمونه اولیه و آزمایشگاهی

شرکت‌کنندگان برگزیده در مرحله قبل (اعم از فرد یا گروه) 90 روز فرصت خواهند داشت تا به ساخت و تکمیل «نمونه اولیه» مطابق با طرح خود بپردازند.

خرداد و تیر 98

ثبت‌نام و آغاز ارزیابی طرح‌ها

شرکت‌کنندگان حداکثر تا 11 خرداد ماه، می‌بایست طرح مفهومی خود را از طریق سامانه آنلاین ثبت نمایند. پس از این تاریخ فرآیند ارزیابی آغاز و برگزیدگان مشخص خواهند شد.

جوایز

مرحله دوم

جایزه نهایی

300 میلیون ریال

برنده نهایی چالش بزرگ پس از طی مراحل ذکرشده علاوه بر دریافت جایزه 300 میلیون ریالی که به طور مشترک توسط ستاد توسعه فناوری نانو و مرکز توسعه نانوالکترونیک ایران پرداخت می‌شود، جهت ثبت پتنت بین المللی مورد حمایت قرار گرفته و همچنین فرصت همکاری برای توسعه فناوری و تجاری‌سازی آن تا مرحله تولید انبوه را با حمایت مرکز توسعه نانوالکترونیک ایران از طریق قرار گرفتن در لیست فناوران منتخب پلتفرم RPM این مرکز خواهد داشت.

مرحله اول

مرحله ساخت نمونه

 230 میلیون ریال

طرح‌های برگزیده در هر مرحله از چالش تسهیلات حمایتی شامل کمک‌هزینه نقدی و اعتبار شبکه آزمایشگاهی جهت تکمیل مستندات آزمایشگاهی (به صورت گام به گام با پیشبرد طرح خود) دریافت می‌نمایند که به ترتیب در مرحله ساخت نمونه آزمایشگاهی تا سقف 30 میلیون ریال، ساخت نمونه مهندسی 150 میلیون ریال و در مرحله تولید نمونه تکرارپذیر تجاری 50 میلیون ریال به تیم‌های حاضر تعلق خواهد گرفت.

آشنایی با مرکز توسعه نانوالکترونیک ایران

رسالت اصلی مرکز توسعه نانوالکترونیک، ایجاد یک مرکز تخصصی-حمایتی فناوری محور با تیم فنی مجرب و متخصص جهت خدمت‌رسانی به فناوران و نخبگان این حوزه بوده که تولید محصول را در اولویت اول خود قرار داده است. شکل‌گیری بستر مناسب توسعه فناوری و محصول، حمایت از فناوران و حمایت از برند سازی در حوزه محصولات نانوالکترونیک، حمایت از شکل‌گیری استارت آپ های حوزه نانوالکترونیک و خلق ثروت از طریق توسعه محصول، فروش پتنت و یا تبدیل مقالات به محصولات کاربردی در این حوزه از جمله اهداف مرکز INEC است.

http://inec.nano.ir/

حامیان این چالش بزرگ فناوری

اخبار مرتبط

Hello world 8 می, 2022 مدیرکل سایت

Welcome to wiki This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

.h_iframe-aparat_embed_frame{position:relative;}.h_iframe-aparat_embed_frame .ratio{display:block;width:100%;height:auto;}.h_iframe-aparat_embed_frame iframe{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;}
پردازش تصویر 23 فوریه, 2021 مدیرکل سایت

چالش نوآوری ده‌هزاردلاری شرکت فوکس واگن: طرح‌های تجاری آینده صنعت خودرو!
چالش نوآوری ده‌هزاردلاری شرکت فوکس واگن: طرح‌های تجاری آینده صنعت خودرو! 2 فوریه, 2021 مدیرکل سایت

صنعت خودرو با پیشرفت فناوری‌ها، روندهای برهم‌زننده و تغییر سریع نیازهای مشتری با [...]

تدوین اطلس توانمندی‌ها در حوزه هوش مصنوعی
تدوین اطلس توانمندی‌ها در حوزه هوش مصنوعی 6 دسامبر, 2020 مدیرکل سایت

هدف از انتشار این فراخوان، شناسایی، دسته‌بندی، ایجاد بانک اطلاعاتی و نهایتاً [...]