Welcome to wiki This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!
مسابقه تحلیل دادههای نسل جدید توالییابی (NGS)
نام سرمایه گذار:
تاریخ انتشار :
مکان:
مقدار:
معماری:
درباره پروژه
مسابقه تحلیل دادههای نسل جدید توالییابی (NGS)
در دنیای امروز، توانایی جمعآوری، تحلیل و استفاده از کلاندادهها (Big Data) از اهمیت زیادی برخوردار است. یکی از انواع کلاندادهها، دادههای ژنومیکی (Genomics) است که عمدتاً با تکیه بر فناوری توالییابی نسل جدید (NGS) تولید میشوند. با پیشرفت مداوم روشهای توالییابی، هماکنون حجم وسیعی از این دادهها با سرعت زیاد تولید میشود. اغلب پژوهشگران معتقدند تحلیل و استفاده از این دادهها تاثیرات چشمگیری بر زندگی بشر خواهد داشت و دست کم، مبنای تصمیمگیری در پزشکی فردمحور (پیشگیری، تشخیص و درمان) خواهد بود.
در این راستا، مرکز راهبردی فناوریهای همگرا با همکاری «ستاد توسعه زیستفناوری» اقدام به برگزاری «مسابقه تحلیل دادههای NGS» با هدف شناسایی و تقویت شرکتها، پژوهشگران، اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاهها و پژوهشگاههای فعال در این حوزه نموده است. شرکت در این مسابقه برای کلیه علاقمهندان آزاد و رایگان است و به تیمهای برگزیده نهایی، جوایز نقدی و تسهیلات حمایتی ویژهای به منظور راهاندازی کسبوکار در این حوزه اعطا خواهد شد.
شرح مساله و ملاحظات
معیارهای ارزیابی در بخش فنی طی هر سه مرحله به شرح زیر است:
- ارایه ایدههای جدید در طول برگزاری مسابقه
- مستندسازی مناسب
- تکرارپذیری نتایج
- صحت پاسخها
- ارائه مناسب نتایج
- ارایه گزارش نهایی مناسب
معیارهای ارزیابی بخش کسبوکار در مرحله سوم به شرح زیر است:
- مدل کسبوکار
- نوآوری در طرح
- حضور افراد با توانمندیها و مهارتهای مکمل در تیم ارائهکننده طرح
- داشتن تجارب مرتبط با موضوع مسابقه
- داشتن توانایی فردی و اجرایی
- توجیه اقتصادی
- سرعت پیادهسازی ایده و طرح

با توجه به کاربردهای گسترده خدمات تحلیل دادههای NGS که از پزشکی فردمحور، تا رفاه و تغذیه فرد محور، داروسازی، مطالعات جمعیتی، کشاورزی و محیط زیست را در بر میگیرد، اگر کسبوکارهایی بتوانند خدمات تحلیل دادههای NGS را با قیمت و کیفیت مناسب ارایه دهند، در بخش سلامت، کشاورزی، محیط زیست و سایر صنایع مشتریان زیادی خواهند داشت.
زمانبندی مراحل
شهریور و مهر97
مرحله سوم
این مرحله شامل 2 بخش است. در بخش اول شرکتکنندگان حداکثر 2 هفته فرصت خواهند داشت تا حاشیهنویسی واریانتها (Variant Annotation)، توسعه Pipeline و گزارشدهی را در سرور مجازی خود انجام دهند. بخش دوم نیز شامل یک مسابقه و مصاحبه حضوری و نیز ارائه مدل کسبوکار تیمها نزد هیئت داوران است.
مرداد و شهریور
مرحله دوم
در این مرحله نیز هر شرکتکننده (اعم از تیم یا فرد) باید ظرف 2 هفته، فعالیتهای محاسباتی نظیرکنترل کیفی و اصلاح (Quality Control and Trimming)، همردیفی (Alignment)، فراخوانی وریانتها (Variant Calling) و گزارشدهی روی دادههای سرور مجازی خود انجام دهد.
تیر و مرداد 97
مرحله اول
در این مرحله پس از ثبت نام، یک حساب کاربری اختصاصی در یک سرور مجازی به شرکتکنندگان اختصاص یافته، و از آنها خواسته میشود حداکثر ظرف 2 هفته، به مجموعهای از سوالات پاسخ داده یا فعالیتهایی نظیر «کنترل کیفی» و «همردیفی ساده» را روی مجموعهای از دادههای خام انجام دهند. کلیه افراد یا تیمهایی که بتوانند حداقل امتیاز مورد نظر هیئت داوران در این مرحله را کسب کنند، به مرحله بعد راه خواهند یافت.
7 تیرماه 97
ثبتنام
در این مرحله، شرکتکنندگان میبایست حداکثر تا 7 تیرماه، مطابق با فرم پیشنویسی که در اختیار آنها قرار گرفته است به صورت آنلاین در سایت مسابقه ثبتنام نمایند.
حمایتها و جوایز
پایان مرحله سوم
اعطای جوایز 7، 5 و 3 میلیون تومانی به تیمهای اول تا سوم
تیمهای اول تا سوم مسابقه به ترتیب مبلغ 7، 5 و 3 میلیون تومان به عنوان جایزه نقدی دریافت خواهند کرد. همچنین تیمهای چهارم تا دهم یک سرور مجازی برای مدت یک سال دریافت خواهند کرد.
علاوه بر این از توسعه محصول (فناوری) سه تیم برتر حمایت خواهد شد، این حمایتها عبارتاند از: حمایتهای تجاری سازی (حمایت از نگارش متن اختراع داخلی، مشاوره تکمیل کسب و کار، حمایت از ثبت اختراع خارجی، حمایت از حضور در دورههای آموزشی، ارائه مشاوره مدیریت، ارائه تسهیلات برای راهاندازی نمونه اولیه)، طراحی و پشتیبانی وب سایت و اقلام تبلیغاتی، حمایت از استقرار شرکت یا تیم در مراکز رشد، ارائه تسهیلات از مجرای صندوقهای فعال در حوزه شرکت های نوپا، حمایت از فرآیند اخذ مجوزهای لازم و حمایت از تحقیقات بازار.
اخبار مرتبط
صنعت خودرو با پیشرفت فناوریها، روندهای برهمزننده و تغییر سریع نیازهای مشتری با [...]
هدف از انتشار این فراخوان، شناسایی، دستهبندی، ایجاد بانک اطلاعاتی و نهایتاً [...]