Welcome to wiki This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!
مسابقه طراحی سکونتگاههای ماژولار نانوپلیمری برای اسکان موقت شهروندان
نام سرمایه گذار:
تاریخ انتشار :
مکان:
مقدار:
معماری:
درباره پروژه
مسابقه: طراحی سکونتگاههای ماژولار نانوپلیمری برای اسکان موقت شهروندان
پس از حوادث طبیعی خانمانبرانداز بسیاری از حادثهدیدگان ناگزیرند مدتی نسبتاً طولانی را در سکونتگاههای پیشساخته زندگی کنند. تأمین حجم زیادی از این سکونتگاهها امری زمانبر و هزینهبر است. در نتیجه ممکن است هموطنان آسیبدیده مجبور باشند تا مدتها در سرما یا گرما در چادر زندگی کنند. هدف این مسابقه یافتن طرحهایی نوآورانه برای ساخت سکونتگاههای ماژولار نانوپلیمری است. چنین سکونتگاههایی قابلیت انتقال سریع و در تعداد بیشتر به منطقه حادثهدیده را دارند و در کمترین زمان برپا میشوند.
در همین راستا شرکت صنایع نانوتک آینده (صنتا) با همکاری آیچلنج و با حمایت ستاد توسعه فناوری نانو، شهرداری منطقه 19 تهران و انجمن صنفی کارفرمایی انبوهسازان با هدف رفع چالشهای موجود در مسیر تولید و بهکارگیری سکونتگاههای موقت بهویژه در شرایط بحرانی اقدام به برگزاری مسابقه «طراحی سکونتگاههای ماژولار نانوپلیمری برای اسکان موقت شهروندان» کرده است. کلیه علاقهمندان میتوانند به طور رایگان در این مسابقه شرکت کنند. سه تیم برگزیده نهایی در این مسابقه به ترتیب جوایز نقدی 120، 80 و 50 میلیون ریالی را از طرف شرکت صنایع نانوتک آینده (صنتا) دریافت خواهند کرد.
اهداف و ملاحظات فنی مسابقه
- *سکونتگاههای مورد نظر در این مسابقه باید ماژولار باشند، یعنی قطعات آن تا حد امکان به سادگی تا محل حادثه قابل حمل باشد و با حداقل پیچیدگی امکان نصب و مونتاژ سریع را در محل داشته باشد.
- *هر قدر که مجموع قطعات سازه، پیش از نصب، فضای کمتری را اشغال کنند، مزیت محسوب میشود.
- *در طراحی سازهها باید سهولت استفاده برای افراد کمتوان و معلولان نیز در نظر گرفته شود.
- *سکونتگاههای ماژولار طراحیشده باید هر چه بیشتر به خانه شباهت داشته باشند تا حادثهدیدگان از زندگی در آنها احساس رضایت بیشتری داشته باشند.
- *مبنای این مسابقه طراحی یک سکونتگاه با ابعاد متعارف 6، ۱۲ یا 18 متری است. البته چنانچه طراحی قابلیت بهکارگیری در هر سه متراژ فوق را داشته باشد، یک مزیت محسوب میشود.
- *ارتفاع از کف تا سقف سکونتگاههای ماژولار باید دستکم ۲ و نیم متر باشد.
- *امنیت سکونتگاههای ماژولار و حریم خصوصی ساکنان باید در طراحی در نظر گرفته شود.
- *امکان استفاده از نور طبیعی باید در طراحیها سکونتگاهها لحاظ شود.
- *امکاناتی نظیر روشنایی و سامانههای گرمایشی و سرمایشی، منبع و نحوه تامین انرژی، جریان هوا، جلوگیری از ورود حشرات و … باید در طراحی سکونتگاه در نظر گرفته شود.
- *در طراحی سکونتگاه باید جایی برای پختوپز در نظر گرفته شود.
- *انتظار میرود سکونتگاههای ماژولار دستکم یک سال طول عمر مفید داشته باشند.
- *در طراحیها باید راهکارهای مربوط به سرویس بهداشتی و مدیریت زباله نیز در نظر گرفته شود.
- *با توجه به آنکه هدف طراحی یک سکونتگاه نانوپلیمری است، قطعات و اجزاء مختلف سازه باید صاف و بدون هرگونه انحنا باشند.
مسابقه «طراحی سکونتگاههای ماژولار نانوپلیمری برای اسکان موقت شهروندان» اهداف زیر را دنبال میکند:
- 1-افزایش سهولت حملونقل سکونتگاههای موقت از محل تولید به محل نصب؛
- 2-سهولت راهاندازی و مونتاژ قطعات سکونتگاههای موقت؛
- 3-کاهش زمان تولید سکونتگاههای موقت؛
- 4-کاهش هزینه تمامشده ساخت سکونتگاههای موقت؛
- 5-ارتقای سطح آسایش خانوادههای حادثهدیده.
از اینرو فراخوان حاضر هر ایده یا طرحی را که در هر یک از بخشهای تولید، حملونقل یا نصب سکونتگاههای موقت بهبودی حاصل کند، شامل میشود.
زمانبندی مراحل
مرداد 99
داوری نهایی و اعلام طرحهای برتر
پس از ارائه مستندات تکمیلی، افرادی که در موعد مقرر مستندات خود را ارائه نمایند، مجددا برای داوری حضوری دعوت میگردند؛ در پایان با جمعبندی نظرات کمیته داوران سه برگزیده نهایی مسابقه انتخاب میشوند.
خرداد و تیر 99
انجام اصلاحات و ارسال طرح تکمیلی
برگزیدگان مرحله نخست، پس از دریافت طرح آزمون، سه هفته فرصت خواهند داشت تا ضمن تکمیل مستندات فنی و اقتصادی طرح پیشنهادی، سازه نهایی خود را با استفاده از نرمافزار Abaqus تحلیل و ارزیابی کنند.
خرداد 99
ارزیابی ایدهها و داوری مرحله اول
از بین حداکثر 20 طرح برگزیده در این مرحله، به طرحی که بیشترین مطابقت با ملاحظات فنی بیان شده را داشته باشد، جایزه 30 میلیون ریالی اعطا میشود. همچنین به ده طرح برگزیده دیگر هر یک جایزهای ۵ میلیون ریالی تعلق میگیرد.
خرداد 99
ثبتنام در سایت و ارسال ایده
در مرحله اول این مسابقه، شرکتکنندگان میبایست حداکثر تا 17 خردادماه، سکونتگاه ماژولار را در چارچوبی که در اختیار آنها قرار گرفته است، طراحی و سپس از طریق سامانه به صورت آنلاین ثبت نمایند.
جوایز
مرحله دوم
مجموعاً 25 میلیون تومان
در پایان مرحله دوم، سه شرکتکننده به عنوان برگزیدگان نهایی انتخاب میشوند. به نفر اول 120 میلیون ریال، به نفر دوم 80 میلیون ریال و به نفر سوم 50 میلیون ریال اعطا میشود. ضمن اینکه برگزیدگان میتوانند برای تجاریسازی طرح خود با حامیان مسابقه وارد مذاکره شوند.
مرحله اول
مجموعاً 8 میلیون تومان
در پایان مرحله اول، به طرح برتر، مطابق با ملاحظات فنی بیان شده، جایزه 30 میلیون ریالی اعطا میشود. هچنین به ده طرح برگزیده دیگر هر یک جایزهای ۵ میلیون ریالی تعلق میگیرد.
حامیان این مسابقه






اخبار مرتبط
صنعت خودرو با پیشرفت فناوریها، روندهای برهمزننده و تغییر سریع نیازهای مشتری با [...]
هدف از انتشار این فراخوان، شناسایی، دستهبندی، ایجاد بانک اطلاعاتی و نهایتاً [...]