کلید واژه را وارد کنید

مسابقه طراحی چالش نوآوری نانویی

مسابقه طراحی چالش نوآوری نانویی

درچالش های بسته
portfolio
نام سرمایه گذار:
تاریخ انتشار :
1 January, 1970
مکان:
مقدار:
معماری:
درباره پروژه

مهلت ثبت‌نام در مسابقه پایان یافت!

مسابقه طراحی چالش نوآوری نانویی

در طول سال‌های گذشته، پژوهشگران و فناوران ایرانی محصولات فناورانه پیشرفته‌ای را در حوزه نانو توسعه داده‌اند. اما متاسفانه به دلایل مختلف، شمار اندکی از این محصولات پیشرفته توانسته‌اند فرایند تجاری‌سازی را با موفقیت طی کنند. بررسی‌های بیشتر نشان می‌دهد یکی از دلایل عدم موفقیت تجاری‌سازی محصولات نانویی، ناهمخوانی آن‌ها با نیازهای واقعی صنعت و بازار است.

از این رو، آی‌چلنج به عنوان کارگزار ستاد توسعه فناوری نانو می‌کوشد با شناسایی نیازهای واقعی صنعت و بازار در حوزه نانو، مشکلات و مساله‌های فناورانه‌ای را شناسایی کند که پژوهشگران و فناوران ایرانی بتوانند با مرتفع‌کردن آن‌ها، سریعتر به بازار دست پیدا کنند.

آی‌چلنج مساله‌ها و مشکلات فناورانه حوزه نانو را از طرق مختلفی از جمله همفکری با شرکت‌های بزرگ صنعتی شناسایی می‌کند. مسابقه طراحی چالش فناوری، مسابقه‌ای برای «طراحی مساله فناورانه» است که به آی‌چلنج کمک می‌کند مساله‌های فناورانه را از زبان همه فعالان صنعت، دولت و دانشگاه بشنود.

ارزیابی پاسخ‌ها و ملاحظات

  • 1-هیچ الزامی وجود ندارد که شرکت‌کنندگان بتوانند مساله اعلامی خودشان را حل کنند. بنابراین سعی نکنید اثبات کنید که خودتان می‌توانید مساله‌ را حل کنید یا برای آن تلاش کرده‌اید.
  • 2-شما با شرکت در این مسابقه، به آی‌چلنج اجازه می‌دهید که در صورت تمایل، مساله فناورانه اعلام‌شده توسط شما را در آینده به یک «چالش فناوری» تبدیل کرده و آن را اجرا کند. شرکت‌کنندگان مسابقه در هرگونه منافع یا زیان احتمالی ناشی از طراحی و برگزاری «چالش فناوری» برپایه مساله فناورانه خود شریک نیستند.
  • 3-دریافت مساله‌های فناورانه شرکت‌کنندگان، انحصاری برای آی‌چلنج ایجاد نمی‌کند. از این رو شما بعد از شرکت در مسابقه می‌توانید مساله فناورانه خود را از طرق دیگری حل کنید.
  • 1-در این مسابقه، شما باید یک «مساله فناورانه» طرح کنید. نه اینکه یک «مساله فناورانه» را حل کنید.
  • 2-این مسابقه، صرفاً شامل مساله‌هایی می‌شود که به یقین یا احتمال قریب به یقین، راه‌حل نانویی دارند.
  • 3-این مسابقه، صرفاً شامل مساله‌هایی می‌شود که هنوز در ایران حل نشده‌اند. مساله‌هایی که پیش از این توسط افراد، گروه‌ها یا شرکت‌های ایرانی حل شده باشند، از دور مسابقه خارج خواهند شد.

-اسامی کلیه برندگان همراه با عنوان مساله فناورانه‌‌ تا پایان آبان‌ماه در سایت آی‌چلنج و ستاد توسعه فناوری نانو اعلام خواهد شد.

  • -مساله‌های فناورانه‌ای که توسط شرکت‌کنندگان مسابقه طراحی می‌شوند، توسط آی‌چلنج ارزیابی شده و در موعد مقرر، جوایز برندگان در ستاد توسعه فناوری نانو به آن‌ها اعطا خواهد شد.
  • -پاسخدهی به تمام سوالات ضروری است، و فرم‌هایی که هر کدام از سوالات را پاسخ نداده باشند، ارزیابی نمی‌شوند. اما تنها سوالات 7 تا 11 امتیاز دارند. پاسخ‌ها بر اساس بارمی که کنار هر سوال نوشته شده است، ارزیابی می‌شود.

چه مساله‌هایی شانس بیشتری برای برنده‌شدن دارند؟

هدف آی‌چلنج از برگزاری این مسابقه، شناسایی مساله‌های کاملاً واقعی است که اگر پژوهشگران و فناوران ایرانی آن‌ها را حل کنند، بتوانند به صنعت و بازار داخل یا خارج کشور متصل شوند. بنابراین مساله‌های زیر از شانس بیشتری برای برنده‌شدن در مسابقه برخوردارند:

مساله چهارم

معضلات و مشکلات مهم صنعتی

هرگونه معضل فناورانه و مهم نانویی که شما به عنوان یک فعال دولتی، دانشگاهی یا صنعتی با آن برخورد کرده‌اید، بازار بزرگ یا کاربرد وسیعی در ایران یا خارج کشور دارد، اما هنوز حل نشده است.

مساله سوم

مواد و محصولات خوش‌آتیه ساخته نشده

مواد و محصولات خوش‌آتیه‌ و اولویت‌دار نانویی که شاید هنوز نه تنها در ایران، بلکه در هیچ کشوری ساخته نشده‌اند، اما دانشگاه‌ها یا پژوهشگاه‌هایی روی طراحی و ساخت آن‌ها متمرکز شده‌اند و امیدوارند در آینده نزدیک آن‌ها را بسازند.

مساله دوم

مواد اولیه بومی‌سازی نشده

مواد اولیه، قطعات یا محصولات مصرفی وارداتی نانویی که یک یا چند شرکت بزرگ ایرانی به آن نیاز دارند، اما با توجه به تحریم‌های بین‌المللی، بالارفتن قیمت ارز یا هر عامل دیگری، در واردات آن با مشکل روبرو شده‌اند.

مساله اول

محصولات بومی‌سازی نشده

محصولات صنعتی پرمصرف نانویی وارداتی در صنایع مختلف، اعم از نفت، گاز و پتروشیمی، خودرو، نساجی، آب و محیط زیست، انرژی و ... که نمونه‌های خارجی دارند، اما هنوز هیچ فرد، گروه یا شرکتی در ایران نتوانسته است نمونه ایرانی آن‌ها را بسازد.

جوایز مسابقه

جایزه 40 میلیون ریالی ویژه

کسانی که مساله مورد نظر آن‌ها به یک چالش نوآوری نانویی تبدیل شود و توسط آی‌چلنج در عمل به اجرا درآید، یک جایزه 40 میلیون ریالی ویژه نیز تعلق خواهد گرفت.

جوایز 10 و 20 میلیون ریالی

به کلیه افرادی که بتوانند بیش از 42 امتیاز از سوالات بارم‌دار کسب کنند، جایزه 20 میلیون ریالی و به همه کسانی که بین 32 تا 41 امتیاز کسب کنند، جایزه 10 میلیون ریالی تعلق خواهد گرفت.

نحوه شرکت در مسابقه

برای شرکت در این مسابقه، باید حداکثر تا ساعت 18 سه‌شنبه 24 مهرماه 97، مساله فناورانه مورد نظر خودتان را در فرم ثبت‌نام بنویسید و به ایمیل آی‌چلنج به نشانی (Info@ichallenge.ir) ارسال نمائید. همچنین می‌توانید این فرم را تکمیل، و در طول مدت برگزاری یازدهمین نمایشگاه نانو (از شنبه 21 تا سه‌شنبه 24 مهرماه) به غرفه آی‌چلنج (نمایشگاه بین‌المللی تهران، سالن خلیج فارس، غرفه آی‌چلنج) تحویل دهید. پس از تاریخ مقرر، دبیرخانه از پذیرش فرم‌های شما معذور است.

حامی این مسابقه

.

.

اخبار مرتبط

Hello world 8 می, 2022 مدیرکل سایت

Welcome to wiki This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

.h_iframe-aparat_embed_frame{position:relative;}.h_iframe-aparat_embed_frame .ratio{display:block;width:100%;height:auto;}.h_iframe-aparat_embed_frame iframe{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;}
پردازش تصویر 23 فوریه, 2021 مدیرکل سایت

چالش نوآوری ده‌هزاردلاری شرکت فوکس واگن: طرح‌های تجاری آینده صنعت خودرو!
چالش نوآوری ده‌هزاردلاری شرکت فوکس واگن: طرح‌های تجاری آینده صنعت خودرو! 2 فوریه, 2021 مدیرکل سایت

صنعت خودرو با پیشرفت فناوری‌ها، روندهای برهم‌زننده و تغییر سریع نیازهای مشتری با [...]

تدوین اطلس توانمندی‌ها در حوزه هوش مصنوعی
تدوین اطلس توانمندی‌ها در حوزه هوش مصنوعی 6 دسامبر, 2020 مدیرکل سایت

هدف از انتشار این فراخوان، شناسایی، دسته‌بندی، ایجاد بانک اطلاعاتی و نهایتاً [...]