Welcome to wiki This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!
مسابقه طراحی چالش نوآوری نانویی
نام سرمایه گذار:
تاریخ انتشار :
مکان:
مقدار:
معماری:
درباره پروژه

مسابقه طراحی چالش نوآوری نانویی
در طول سالهای گذشته، پژوهشگران و فناوران ایرانی محصولات فناورانه پیشرفتهای را در حوزه نانو توسعه دادهاند. اما متاسفانه به دلایل مختلف، شمار اندکی از این محصولات پیشرفته توانستهاند فرایند تجاریسازی را با موفقیت طی کنند. بررسیهای بیشتر نشان میدهد یکی از دلایل عدم موفقیت تجاریسازی محصولات نانویی، ناهمخوانی آنها با نیازهای واقعی صنعت و بازار است.
از این رو، آیچلنج به عنوان کارگزار ستاد توسعه فناوری نانو میکوشد با شناسایی نیازهای واقعی صنعت و بازار در حوزه نانو، مشکلات و مسالههای فناورانهای را شناسایی کند که پژوهشگران و فناوران ایرانی بتوانند با مرتفعکردن آنها، سریعتر به بازار دست پیدا کنند.
آیچلنج مسالهها و مشکلات فناورانه حوزه نانو را از طرق مختلفی از جمله همفکری با شرکتهای بزرگ صنعتی شناسایی میکند. مسابقه طراحی چالش فناوری، مسابقهای برای «طراحی مساله فناورانه» است که به آیچلنج کمک میکند مسالههای فناورانه را از زبان همه فعالان صنعت، دولت و دانشگاه بشنود.
ارزیابی پاسخها و ملاحظات
- 1-هیچ الزامی وجود ندارد که شرکتکنندگان بتوانند مساله اعلامی خودشان را حل کنند. بنابراین سعی نکنید اثبات کنید که خودتان میتوانید مساله را حل کنید یا برای آن تلاش کردهاید.
- 2-شما با شرکت در این مسابقه، به آیچلنج اجازه میدهید که در صورت تمایل، مساله فناورانه اعلامشده توسط شما را در آینده به یک «چالش فناوری» تبدیل کرده و آن را اجرا کند. شرکتکنندگان مسابقه در هرگونه منافع یا زیان احتمالی ناشی از طراحی و برگزاری «چالش فناوری» برپایه مساله فناورانه خود شریک نیستند.
- 3-دریافت مسالههای فناورانه شرکتکنندگان، انحصاری برای آیچلنج ایجاد نمیکند. از این رو شما بعد از شرکت در مسابقه میتوانید مساله فناورانه خود را از طرق دیگری حل کنید.
- 1-در این مسابقه، شما باید یک «مساله فناورانه» طرح کنید. نه اینکه یک «مساله فناورانه» را حل کنید.
- 2-این مسابقه، صرفاً شامل مسالههایی میشود که به یقین یا احتمال قریب به یقین، راهحل نانویی دارند.
- 3-این مسابقه، صرفاً شامل مسالههایی میشود که هنوز در ایران حل نشدهاند. مسالههایی که پیش از این توسط افراد، گروهها یا شرکتهای ایرانی حل شده باشند، از دور مسابقه خارج خواهند شد.

-اسامی کلیه برندگان همراه با عنوان مساله فناورانه تا پایان آبانماه در سایت آیچلنج و ستاد توسعه فناوری نانو اعلام خواهد شد.
- -مسالههای فناورانهای که توسط شرکتکنندگان مسابقه طراحی میشوند، توسط آیچلنج ارزیابی شده و در موعد مقرر، جوایز برندگان در ستاد توسعه فناوری نانو به آنها اعطا خواهد شد.
- -پاسخدهی به تمام سوالات ضروری است، و فرمهایی که هر کدام از سوالات را پاسخ نداده باشند، ارزیابی نمیشوند. اما تنها سوالات 7 تا 11 امتیاز دارند. پاسخها بر اساس بارمی که کنار هر سوال نوشته شده است، ارزیابی میشود.
چه مسالههایی شانس بیشتری برای برندهشدن دارند؟
هدف آیچلنج از برگزاری این مسابقه، شناسایی مسالههای کاملاً واقعی است که اگر پژوهشگران و فناوران ایرانی آنها را حل کنند، بتوانند به صنعت و بازار داخل یا خارج کشور متصل شوند. بنابراین مسالههای زیر از شانس بیشتری برای برندهشدن در مسابقه برخوردارند:
مساله چهارم
معضلات و مشکلات مهم صنعتی
هرگونه معضل فناورانه و مهم نانویی که شما به عنوان یک فعال دولتی، دانشگاهی یا صنعتی با آن برخورد کردهاید، بازار بزرگ یا کاربرد وسیعی در ایران یا خارج کشور دارد، اما هنوز حل نشده است.
مساله سوم
مواد و محصولات خوشآتیه ساخته نشده
مواد و محصولات خوشآتیه و اولویتدار نانویی که شاید هنوز نه تنها در ایران، بلکه در هیچ کشوری ساخته نشدهاند، اما دانشگاهها یا پژوهشگاههایی روی طراحی و ساخت آنها متمرکز شدهاند و امیدوارند در آینده نزدیک آنها را بسازند.
مساله دوم
مواد اولیه بومیسازی نشده
مواد اولیه، قطعات یا محصولات مصرفی وارداتی نانویی که یک یا چند شرکت بزرگ ایرانی به آن نیاز دارند، اما با توجه به تحریمهای بینالمللی، بالارفتن قیمت ارز یا هر عامل دیگری، در واردات آن با مشکل روبرو شدهاند.
مساله اول
محصولات بومیسازی نشده
محصولات صنعتی پرمصرف نانویی وارداتی در صنایع مختلف، اعم از نفت، گاز و پتروشیمی، خودرو، نساجی، آب و محیط زیست، انرژی و ... که نمونههای خارجی دارند، اما هنوز هیچ فرد، گروه یا شرکتی در ایران نتوانسته است نمونه ایرانی آنها را بسازد.
جوایز مسابقه
نحوه شرکت در مسابقه
حامی این مسابقه
.

.
اخبار مرتبط
صنعت خودرو با پیشرفت فناوریها، روندهای برهمزننده و تغییر سریع نیازهای مشتری با [...]
هدف از انتشار این فراخوان، شناسایی، دستهبندی، ایجاد بانک اطلاعاتی و نهایتاً [...]