کلید واژه را وارد کنید

چالش نوآوری «ایجاد خواص پایدار خودتمیزشونده، ضدباکتری و ضدبو در کاشی و سرامیک»

چالش نوآوری «ایجاد خواص پایدار خودتمیزشونده، ضدباکتری و ضدبو در کاشی و سرامیک»

درچالش های درجریان
portfolio
نام سرمایه گذار:
تاریخ انتشار :
1 January, 1970
مکان:
مقدار:
معماری:
درباره پروژه

مهلت ثبت‌نام در این چالش پایان یافت!

چالش نوآوری «ایجاد خواص پایدار خودتمیزشونده، ضدباکتری و ضدبو در کاشی و سرامیک»

یکی از چالش‌های نظافت سطوح كاشي و سراميك، جلوگیری از تجمع انواع آلودگي‌هاي محيطي و چسبندگی اين آلودگي‌ها به سطوح کاشی و سرامیک است كه این مساله خود باعث ازدياد در استفاده از  شوينده‌هاي شيميايي مضر و مخرب مي‌شود. از این رو خود تميز شوندگي، ضد بو، ضد آلودگی هوا و ضد باکتری بودن سطوح كاشي و سراميك به منظور جلوگیری یا کاهش آلودگی اين سطوح همواره یکی از دغدغه‌های اصلي توليدكنندگان و مصرف‌کنندگان انواع محصولات كاشي و سراميك بوده است، که به سبب کارایی ناکافی روش‌های شیمیایی مورد استفاده براي خود تميزشوندگی و همچنین ضد بو و ضد آلودگی هوا کردن  سطوح كاشي و سراميك، توسعه این پوشش‌ها با محدوديت‌هايي مواجه است.

در این راستا ستاد ویژه توسعه فناوری نانو به درخواست شرکت «کاشی و سرامیک ایفاسرام» به عنوان یکی از تولیدکنندگان برتر کاشی و سرامیک کشور به دنبال توسعه راهکاری مبتنی بر فناوری نانو جهت «ایجاد خواص خودتميز شونده، ضد بو، ضد آلودگی هوا و ضد باکتری پایدار و ماندگار برای سطوح كاشي و سراميك» است. کلیه علاقمندان می‌توانند به طور رایگان در این چالش شرکت کنند و از تسهیلات حمایتی 50 میلیون ریالی شامل کمک‌هزینه نقدی و اعتبار شبکه آزمایشگاهی در مرحله اول و جایزه نقدی 500 میلیون ریالی ویژه برنده نهایی چالش بهره‌مند شوند که به طور مشترک توسط ستاد توسعه فناوری نانو و شرکت کاشی و سرامیک ایفاسرام پرداخت می‌شود. برندگان مرحله دوم چالش همچنین فرصت همکاری برای توسعه فناوری و تجاری‌سازی آن تا مرحله تولید انبوه با شرکت ایفاسرام را خواهند داشت.

اگر ایده‌ای در ذهن دارید همین حالا دست به کار شوید …

موضوعات محوری و ملاحظات

1- هیچ محدودیتی در انتخاب روش یا رویکرد خود تميزشوندگي، ضد بو، ضد آلودگی هوا و آنتی باکتریالی وجود ندارد. البته روش اعمال و ایجاد خاصیت فوق در كاشي و سراميك بايد قابل اجرا به صورت صنعتي در كارخانجات توليد كاشي و سراميك ايراني باشد.
2- روش انتخابی باید از نظر قیمت تمام شده از قابلیت صنعتی شدن (تولید انبوه) برخوردار باشد.
3- ماده یا مواد اولیه مورد استفاده و همچین فرایند اعمال پوشش روی سطح نباید سمی بوده یا برای انسان/محیط زیست مخاطره جدی در بر داشته باشد.
4- پوشش ایجاد شده ‌می‌بایست نسبت به آب و مواد شوينده متعارف مقاوم بوده و از نظر خواص شیمیایی و حرارتی پایدار باشد.
5- خواص خود تميز شوندگي، ضد بو، ضد آلودگی هوا و ضد باکتری کاشی نباید به شرایط محیطی و کاری خاصی محدود باشد.
6- خواص ایجاد شده در کاشی بايد دارای ماندگار مناسبی باشد. به عبارتی خواص ایجاد شده باید دائمی و بدون نیاز به اعمال مجدد باشند.
7- پوشش سطح کاشی را اعم از طرح، رنگ، براقیت و ماتی دچار تغییر نکند.
8- پوشش ايجاد شده بايد مقاومت یک کاشی معمولی را در برابر رشد و ایجاد بيوفيلم، قارچ­ها و جلبک­ها بر روی سطوح كاشي و سرامیک حفظ نماید و از این نظر دچار افت خواص نگردد.

این چالش به دنبال توسعه راهکارهایی مبتنی بر فناوری نانو جهت ایجاد خواص خودتميز شونده، ضد بو، ضد آلودگی هوا و ضد باکتری پایدار و ماندگار برای سطوح كاشي و سراميك است که بتواند مانع از آغشته شدن و یا باقی ماندن انواع آلودگي از قبيل چربی، بيو فيلم، لکه و یا دوده بر روی این سطوح شود و همچنین ضد بو بوده و قادر به تصفیه آلودگی هوای اطراف نیز باشد.

زمان‌بندی مراحل

تیر 98

داوری نهایی و اعلام طرح برتر

در پایان مرحله دوم جهت انتخاب طرح برتر، مستندات فنی و اقتصادی و نیز نمونه‌ آزمایشگاهی ارائه شده از سوی هر شرکت‌کننده توسط هیات داوران ارزیابی و برنده نهایی معرفی می‌شود.

بهار 98

ساخت نمونه اولیه و تکمیل مستندات

برگزیدگان مرحله نخست، سه ماه فرصت خواهند داشت تا ضمن تکمیل مستندات فنی و اقتصادی طرح خود، ‌یک «نمونه آزمایشگاهی» مطابق با طرح اولیه خود را طی مرحله دوم ارائه نمایند.

اسفند 97

ارزیابی طرح‌ها و داوری مرحله اول

در پایان مرحله اول طرح‌های دریافتی در کمیته داوران ارزیابی شده و در نهایت، شرکت‌کنندگان برتر (اعم از فرد یا گروه) جهت ساخت نمونه آزمایشگاهی از طرح خود وارد مرحله دوم چالش خواهند شد.

دی و بهمن 97

ثبت‌نام در سایت و ارسال طرح

در این مرحله، شرکت‌کنندگان می‌بایست حداکثر تا 27 بهمن‌ماه، طرح مفهومی خود را در چارچوبی که در اختیار آن‌ها قرار گرفته است، مدون و سپس از طریق سامانه به صورت آنلاین ثبت نمایند.

جوایز

مرحله دوم

500 میلیون ریال

به طرح برتر نهایی که از سوی داوران انتخاب خواهد شد، تعلق می گیرد. همچنین فرصت همکاری برای توسعه فناوری و تجاری‌سازی آن طرح تا مرحله تولید انبوه با شرکت ایفاسرام میسر خواهد بود.

مرحله اول

50 میلیون ریال

به طرح های برگزیده مرحله اول کمک‌هزینه نقدی و اعتبار شبکه آزمایشگاهی جهت تکمیل مستندات آزمایشگاهی (به صورت گام به گام با پیشبرد طرح خود) تعلق می‌گیرد.

حامیان این چالش

.

.

اخبار مرتبط

Hello world 8 می, 2022 مدیرکل سایت

Welcome to wiki This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

.h_iframe-aparat_embed_frame{position:relative;}.h_iframe-aparat_embed_frame .ratio{display:block;width:100%;height:auto;}.h_iframe-aparat_embed_frame iframe{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;}
پردازش تصویر 23 فوریه, 2021 مدیرکل سایت

چالش نوآوری ده‌هزاردلاری شرکت فوکس واگن: طرح‌های تجاری آینده صنعت خودرو!
چالش نوآوری ده‌هزاردلاری شرکت فوکس واگن: طرح‌های تجاری آینده صنعت خودرو! 2 فوریه, 2021 مدیرکل سایت

صنعت خودرو با پیشرفت فناوری‌ها، روندهای برهم‌زننده و تغییر سریع نیازهای مشتری با [...]

تدوین اطلس توانمندی‌ها در حوزه هوش مصنوعی
تدوین اطلس توانمندی‌ها در حوزه هوش مصنوعی 6 دسامبر, 2020 مدیرکل سایت

هدف از انتشار این فراخوان، شناسایی، دسته‌بندی، ایجاد بانک اطلاعاتی و نهایتاً [...]