کلید واژه را وارد کنید

چالش نوآوری: بالا بردن مقاومت لایه پلیمری در مقابل حرارت در دستکش‌های ایمنی و محافظ

چالش نوآوری: بالا بردن مقاومت لایه پلیمری در مقابل حرارت در دستکش‌های ایمنی و محافظ

درچالش های درجریان
portfolio
نام سرمایه گذار:
تاریخ انتشار :
1 January, 1970
مکان:
مقدار:
معماری:
درباره پروژه

مهلت ثبت‌نام در این چالش پایان یافت!

چالش نوآوری «بالا بردن مقاومت لایه پلیمری در مقابل حرارت در دستکش‌های ایمنی و محافظ»

شرکت بوفالو به عنوان تولیدکننده تخصصی پوشاک و محصولات ایمنی محیط کار با همکاری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو به دنبال توسعه راهکارها و روش‌هایی جهت «بالا بردن پایداری و مقاومت لایه پلیمری در مقابل حرارت» با استفاده از فناوری نانو است.

کلیه علاقه‌مندان می‌توانند به طور رایگان در این چالش شرکت کنند و از تسهیلات حمایتی 7 میلیون تومانی شامل کمک‌هزینه نقدی و اعتبار شبکه آزمایشگاهی در مرحله اول و جایزه نقدی 30 میلیون تومانی ویژه برنده نهایی چالش بهره‌مند شوند. همچنین برگزیدگان نهایی این چالش به منظور توسعه فناوری و تجاری‌سازی طرح و نمونه‌های اولیه خود تا مرحله تولید انبوه فرصت همکاری با شرکت بوفالو خواهند داشت.

موضوعات محوری و ملاحظات

*راهکار پیشنهادی قادر به افزایش پایداری و مقاومت حرارتی دستکش در دماهای بالاتر از 250 درجه سانتی‌گراد باشد.

*راهکار و روش پیشنهادی باید تکرارپذیر، مقیاس‌پذیر و از نظر قیمت تمام شده از قابلیت صنعتی شدن (توجیه اقتصادی برای تولید انبوه) برخوردار باشد.

*ماده یا مواد اولیه مورد استفاده و همچین فرایند تولید نباید سمی بوده یا برای انسان و محیط زیست مخاطره جدی در برداشته باشد.

*لایه پلیمری ایجاد شده نرم، سبک و انعطاف‌پذیر باشد.

*ارزان بودن و سهولت دسترسي و تأمين مواد اوليه مصرفي و فرآيند توليد، از معيارهاي اصلي اين چالش است.

*لایه محافظ تولید شده می‌بایست از چسبندگی مناسبی برای قرارگیری در کنار سایر لایه‌های منسوج یا پلیمری دستکش برخوردار باشد.

*اثر منفی بر راحتی و زیردست دستکش برای کاربر نهایی نداشته باشد.

*همچنین تاثیر راهکار پیشنهادی بر سایر مشخصات و ویژگی‌های محصول نهایی نظیر استحکام کششی، مقاومت سایشی، مقاومت در مقابل پارگی، پایداری در برابر تخریب اوزونی و اکسایشی، چنگش(grip) و دوام از جمله معیارهای ارزیابی طرح‌ها خواهد بود.

Heat-resistant polymer gloves

این چالش به دنبال توسعه راهکارهایی مبتنی بر فناوری نانو جهت بالا بردن پایداری و مقاومت لایه پلیمری در مقابل حرارت است به گونه‌ای که لایه پلیمری مورد استفاده در دستکش توان تحمل دمای بالای 250 درجه سانتیگراد ( در صورت امکان افزایش مقاومت تا حد نسوز شدن در مقابل آتش) را داشته باشد.

مقاومت حرارتی لایه‌ی پلیمری دستکش می‌تواند از طریق دو روش افزودن نانومواد در داخل محلول پلیمری تا رسیدن به یک فرمولاسیون مناسب و یا اصلاحی در ترکیب پلیمری پایه، انجام شود. البته اولویت با طرح‌هایی خواهد بود که با کم‌ترین نیاز به تغییر در زیرساخت و فرآیند تولید قادر به دستیابی به مقاومت حرارتی بالا باشند. لازم به ذکر است هم اکنون پلیمر مورد استفاده برای پوشش‌دادن کف دست و انگشتان دستکش‌ها غالبا الاستومرهای لاتکس و آکریلونیتریل‌بوتا‌دی‌ان (NBR) فرمولاسیون شده که قابل تغییر به پلیمرهای پیشرفته‌تر یا الاستومرهای دیگر مانند نئوپرن (Neoprene) بوده و امکان استفاده از منسوجات مقاوم به حرارت نیز وجود دارد.

زمان‌بندی مراحل

تیر 99

داوری نهایی و اعلام طرح برتر

در پایان مرحله دوم جهت انتخاب طرح برتر، مستندات فنی و اقتصادی و نیز نمونه‌ آزمایشگاهی ارائه شده از سوی هر شرکت‌کننده توسط هیات داوران ارزیابی و برنده نهایی معرفی می‌شود.

خرداد و تیر 99

ساخت نمونه اولیه و تکمیل مستندات

برگزیدگان مرحله نخست، دو ماه فرصت خواهند داشت تا ضمن تکمیل مستندات فنی و اقتصادی طرح خود، ‌یک «نمونه آزمایشگاهی» مطابق با طرح اولیه خود را طی مرحله دوم ارائه نمایند.

اردیبهشت 99

ارزیابی طرح‌ها و داوری مرحله اول

در پایان مرحله اول طرح‌های دریافتی در کمیته داوران ارزیابی شده و در نهایت، شرکت‌کنندگان برتر (اعم از فرد یا گروه) جهت ساخت نمونه آزمایشگاهی از طرح خود وارد مرحله دوم چالش خواهند شد.

فروردین 99

ثبت‌نام در سایت و ارسال طرح

در این مرحله، شرکت‌کنندگان می‌بایست حداکثر تا 15 اردیبهشت‌ماه، طرح مفهومی خود را در چارچوبی که در اختیار آن‌ها قرار گرفته است، مدون و سپس از طریق سامانه به صورت آنلاین ثبت نمایند.

جوایز

در مرحله دوم

30 میلیون تومان

به برنده نهایی چالش که موفق به تکمیل مستندات آزمایشگاهی و ارائه نتایج آزمونهای معیّن، شده‌ است، تعلق می‌گیرد. همچنین برنده نهایی به منظور توسعه فناوری و تجاری‌سازی طرح و نمونه‌های اولیه خود تا مرحله تولید انبوه فرصت همکاری با شرکت بوفالو را خواهد داشت.

در مرحله اول

7 میلیون تومان

به طرح های برگزیده مرحله اول، کمک‌هزینه نقدی و اعتبار شبکه آزمایشگاهی جهت تکمیل مستندات آزمایشگاهی (به صورت گام به گام با پیشبرد طرح خود) تعلق می‌گیرد.

حامیان این چالش

buffalo logo optimized
121214

اخبار مرتبط

Hello world 8 می, 2022 مدیرکل سایت

Welcome to wiki This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

.h_iframe-aparat_embed_frame{position:relative;}.h_iframe-aparat_embed_frame .ratio{display:block;width:100%;height:auto;}.h_iframe-aparat_embed_frame iframe{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;}
پردازش تصویر 23 فوریه, 2021 مدیرکل سایت

چالش نوآوری ده‌هزاردلاری شرکت فوکس واگن: طرح‌های تجاری آینده صنعت خودرو!
چالش نوآوری ده‌هزاردلاری شرکت فوکس واگن: طرح‌های تجاری آینده صنعت خودرو! 2 فوریه, 2021 مدیرکل سایت

صنعت خودرو با پیشرفت فناوری‌ها، روندهای برهم‌زننده و تغییر سریع نیازهای مشتری با [...]

تدوین اطلس توانمندی‌ها در حوزه هوش مصنوعی
تدوین اطلس توانمندی‌ها در حوزه هوش مصنوعی 6 دسامبر, 2020 مدیرکل سایت

هدف از انتشار این فراخوان، شناسایی، دسته‌بندی، ایجاد بانک اطلاعاتی و نهایتاً [...]