کلید واژه را وارد کنید

ساخت جوهر رسانا یا نیمه رسانا برای کاربردهای الکترونیک چاپی

ساخت جوهر رسانا یا نیمه رسانا برای کاربردهای الکترونیک چاپی

درچالش های بسته
portfolio
نام سرمایه گذار:
تاریخ انتشار :
1 January, 1970
مکان:
مقدار:
معماری:
درباره پروژه

مهلت ثبت‌نام در چالش پایان یافت!

چالش نوآوری ساخت جوهر رسانا یا نیمه رسانا برای کاربردهای الکترونیک چاپی

الکترونیک چاپی یکی از فناوری‌های نوظهور است که در زمینه‌ها‌ی مختلف از بهداشت و سلامت تا تبلیغات، خودروسازی، حمل و نقل، انرژی و الکترونیک کاربردهای فزاینده‌ای دارد. روش متعارف، ارزان و سریع ایجاد مدارهای الکترونیکی چاپی، استفاده از چاپ جوهرافشان است و برای این منظور به طور معمول از جوهرهای رسانا و نیمه‌رسانا استفاده می‌شود. اما ساخت جوهری با سایز ذرات بهینه، پایدار توام با عدم تجمع ذرات که علاوه بر تامین هدایت و استحکام مناسب، قابلیت بکارگیری در چاپگرهای جوهرافشان را دارا باشد و باعث صدمه به هد چاپگر نشود، یک چالش جدی است.

از این‌رو ما در ستاد ویژه توسعه فناوری نانو با همکاری «مرکز الکترونیک چاپی» و شرکت «رویال توسعه پایدار» به دنبال توسعه زیرساخت‌های فناوری الکترونیک چاپی و در نخستین گام، «ساخت جوهرهای رسانا و نیمه‌رسانا مناسب برای چاپگرهای جوهرافشان» با تکیه بر دانش و فناوری شرکت‌های خلاق و نوآور، پژوهشگران، مخترعان و فن‌آوران، اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها در داخل و خارج کشور هستیم.

کلیه علاقه‌مندان می‌توانند به طور رایگان در این چالش شرکت کنند و از تسهیلات حمایتی در جریان مرحله دوم چالش و دو جایزه نقدی 100 میلیون ریالی ویژه برندگان نهایی چالش در دو بخش جوهرهای نیمه‌رسانا و رسانا بهره‌مند شوند.

شرح مساله و ملاحظات

ملاحظات فنی این چالش به شرح زیر است:

  • روش تولید: هیچ محدودیتی در انتخاب روش تولید جوهر وجود ندارد.
  • مواد مصرفی: هیچ محدودیتی در انتخاب مواد مصرفی برای تولید جوهر وجود ندارد. اما دردسترس‌بودن مواد انتخابی و نانوذره‌بودن آن اهمیت دارد.

مهم‌ترین معیارهای مورد نظر هیئت داوران چالش عبارتند از:

  • کیفیت و کارایی جوهر (از قبیل استحکام، صافی سطح، پایداری در برابر شرایط محیطی مختلف و Aging، مقاومت در برابر سایش و خمش، هدایت الکتریکی، ویسکوزیتی، دمای کیورینگ و…)،
  • چسبندگی مناسب به زیرلایه،
  • عدم تغییر هدایت الکتریکی در اثر خمش،
  • تکرارپذیری تولید،
  • توجیه فنی و اقتصادی، و
  • تست عملیاتی با استفاده از چاپگر هدف.

مساله محوری این چالش، ساخت جوهرهای رسانا یا نیمه‌رسانا با استفاده از فناوری نانو است که علاوه بر هدایت بالای مناسب، در شاخص‌هایی نظیر ویسکوزیته و کشش سطحی نیز مناسب برای کار با چاپگرهای جوهرافشان باشد. جوهر ساخته‌شده همچنین باید پس از فرآیند کیورینگ، پایداری و استحکام مناسبی در طول زمان از خود نشان دهد، به نحوی که بتوان از آن در افزاره‌های تجاری و صنعتی استفاده کرد.

زمان‌بندی مراحل

آذر97

اعلام برندگان نهایی

در پایان مرحله دوم جهت انتخاب طرح برتر، مستندات فنی و اقتصادی و نیز نمونه‌ آزمایشگاهی ارائه شده از سوی هر شرکت‌کننده توسط هیات داوران ارزیابی و برنده نهایی معرفی می‌شود.

آبان

ارائه نمونه آزمایشگاهی

برگزیدگان مرحله نخست، دو ماه فرصت خواهند داشت تا ضمن تکمیل مستندات فنی و اقتصادی طرح خود، ‌یک «نمونه آزمایشگاهی» مطابق با طرح اولیه خود را طی مرحله دوم ارائه نمایند.

مرداد 97

ارزیابی مرحله اول

در پایان مرحله اول طرح‌های دریافتی در کمیته داوران ارزیابی شده و در نهایت، شرکت‌کنندگان برتر (اعم از فرد یا گروه) جهت ساخت نمونه آزمایشگاهی از طرح خود وارد مرحله دوم چالش خواهند شد.

7 مرداد ماه 97

ثبت‌ طرح

در این مرحله، شرکت‌کنندگان می‌بایست حداکثر تا 7 مرداد ماه، طرح مفهومی خود را در چارچوبی که در اختیار آن‌ها قرار گرفته است، مدون و سپس از طریق سامانه به صورت آنلاین ثبت نمایند.

حمایت‌ها و جوایز

 مرحله دوم

2 جایزه 100 میلیون ریالی و 1500 میلیون ریال تسهیلات تجاری سازی

جایزه برگزیده نهایی: 2 جایزه 100 میلیون ریالی و تسهیلات حمایتی ویژه تا سقف 1500 میلیون ریال از مرکز توسعه الکترونیک چاپی  برای برندگان نهایی چالش در دو بخش جوهرهای رسانا و نیمه رسانا.

همچنین امکان دریافت تسهیلات تجاری‌سازی تا سقف 1000 میلیون ریال به ازای تعریف ماموریت‌های صنعتی از طرف مرکز توسعه الکترونیک چاپی ویژه نفرات دوم تا چهارم چالش در هر یک از بخش‌های جوهر رسانا و نیمه رسانا.

 مرحله اول

100 میلیون ریال تسهیلات ساخت و تکمیل نمونه اولیه

تسهیلات مرحله اول: شرکت‌کنندگان برگزیده در مرحله اول، در جریان مرحله دوم چالش(ساخت نمونه آزمایشگاهی) به صورت گام به گام با پیشبرد طرح خود تا سقف 100 میلیون ریال تسهیلات حمایتی شامل کمک‌هزینه نقدی و اعتبار استفاده از خدمات شبکه آزمایشگاهی فناوری‌ نانو را دریافت خواهند نمود.

حامیان و برگزارکنندگان این مسابقه

اخبار مرتبط

Hello world 8 می, 2022 مدیرکل سایت

Welcome to wiki This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

.h_iframe-aparat_embed_frame{position:relative;}.h_iframe-aparat_embed_frame .ratio{display:block;width:100%;height:auto;}.h_iframe-aparat_embed_frame iframe{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;}
پردازش تصویر 23 فوریه, 2021 مدیرکل سایت

چالش نوآوری ده‌هزاردلاری شرکت فوکس واگن: طرح‌های تجاری آینده صنعت خودرو!
چالش نوآوری ده‌هزاردلاری شرکت فوکس واگن: طرح‌های تجاری آینده صنعت خودرو! 2 فوریه, 2021 مدیرکل سایت

صنعت خودرو با پیشرفت فناوری‌ها، روندهای برهم‌زننده و تغییر سریع نیازهای مشتری با [...]

تدوین اطلس توانمندی‌ها در حوزه هوش مصنوعی
تدوین اطلس توانمندی‌ها در حوزه هوش مصنوعی 6 دسامبر, 2020 مدیرکل سایت

هدف از انتشار این فراخوان، شناسایی، دسته‌بندی، ایجاد بانک اطلاعاتی و نهایتاً [...]