کلید واژه را وارد کنید

چالش نوآوری: تهیه مواد موثره و فرآورده‌های آرایشی، بهداشتی، دارویی و شوینده با استفاده از فناوری نانو

چالش نوآوری: تهیه مواد موثره و فرآورده‌های آرایشی، بهداشتی، دارویی و شوینده با استفاده از فناوری نانو

درچالش های درجریان
portfolio
نام سرمایه گذار:
تاریخ انتشار :
1 January, 1970
مکان:
مقدار:
معماری:
درباره پروژه

مهلت ثبت‌نام در این چالش پایان یافت!

چالش نوآوری «تهیه مواد موثره و فرآورده‌های آرایشی، بهداشتی، دارویی و شوینده با استفاده از فناوری نانو»

شرکت توسعه فناوری­‌های­‌نوین­‌کیان­‌الماس‌­مهر (فن­‌کام) وابسته به گروه صنعتی آریان کیمیا تک از تولیدکنندگان نام‌آشنای محصولات آرایشی، بهداشتی و دارویی با نام تجاری «مای» با همکاری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو به دنبال توسعه فناوری‌ها و روش‌های «تهیه مواد موثره و فرآورده‌های آرایشی، بهداشتی، دارویی و شوینده» مبتنی بر فناوری نانو است. محصول و فرآورده‌هایی نهایی می‌تواند شامل انواع مواد موثره طبیعی یا مصنوعی سنتزی، نانوانکپسوله‌ها، نانوامولسیون‌ها، نانوذرات و نظایر آن باشد که قابلیت استفاده در کاربردهای چهارگانه دارویی، شوینده، آرایشی و بهداشتی را مطابق با ملاحظات تعریف شده دارند و از قابلیت مقیاس‌پذیری و تکرارپذیری به منظور توسعه در مقیاس صنعتی برخوردار هستند.

برگزیدگان نهایی این چالش به منظور توسعه فناوری و تجاری‌سازی طرح و نمونه‌های اولیه خود تا مرحله تولید انبوه، مورد حمایت شرکت دانش بنیان فن‌کام  قرار خواهند گرفت و فرصت همکاری در قالب دسترسی و استفاده از زیرساخت آزمایشگاهی، فروش محصول یا دانش‌فنی و سرمایه‌گذاری مشترک را با این شرکت خواهند داشت. کلیه علاقمندان می‌توانند به طور رایگان در این چالش شرکت کنند و از تسهیلات حمایتی 80 میلیون ریالی شامل کمک‌هزینه نقدی و اعتبار شبکه آزمایشگاهی در مرحله اول و جوایز نقدی 200، 150 و 100 میلیون ریالی ویژه برگزیدگان اول تا سوم در مرحله نهایی چالش بهره‌مند شوند.

اگر ایده‌ای در ذهن دارید همین حالا دست به کار شوید…

موضوعات محوری و ملاحظات

* ارائه بهبودی موثر یا نوآورانه در روش و فرآیندهای تولیدی پیشنهادی یا نوع مواد موثره و فرآورده پیشنهادی و یا خواص و کاربرد آن نسبت به روش‌های متداول موجود

* تعریف کاربرد نهایی مشخص برای ماده موثره یا فرآورده پیشنهادی

* پایداری فیزیکی و شیمیایی مطلوب متناسب با نوع فرآورده و کاربرد

* توجیه اقتصادی طرح تولیدی مطرح شده

* روش انتخابی باید تکرارپذیر، مقیاس‌پذیر و از نظر قیمت تمام شده از قابلیت صنعتی شدن (تولید انبوه) برخوردار باشد.

* ماده موثره یا فرآورده پیشنهادی بسته به نوع کاربرد نباید دارای سمیت پوستی، خوراکی، تنفسی و مانند آن باشد.

* ماده یا مواد اولیه مورد استفاده و همچین فرایند تولید نباید مخاطره جدی زیست محیطی داشته باشد.

* ارزان بودن و سهولت دسترسي و تأمين مواد اوليه مصرفي و فرآيند توليد، از معيارهاي اصلي اين چالش است.

* همچنین شاخص‌هایی نظیر توانایی کنترل پارامترهای تاثیرگذار از جمله اندازه ذره و مورفلوژی ساختارها، توجه به منطقی بودن بازه انکپسولاسیون در خصوص روش‌های کپسوله کردن ویا منظقی بودن میزان انباشت ماده یا مواد موثره و سایر شاخص‌های مشابه بسته به طرح پیشنهادی از جمله معیارهای ارزیابی طرح‌ها خواهد بود.

مساله محوری این چالش توسعه فناوری‌ها و روش‌هایی برای «تهیه مواد موثره و فرآورده‌های آرایشی، بهداشتی، دارویی و شوینده» با استفاده از فناوری نانو است. محصول و فرآورده‌هایی نهایی می‌تواند شامل انواع مواد موثره طبیعی یا مصنوعی سنتزی، نانوانکپسوله‌ها، نانوامولسیون‌ها، نانوذرات و نظایر آن باشد که قابلیت استفاده در کاربردهای چهارگانه دارویی، شوینده، آرایشی و بهداشتی را مطابق با ملاحظات تعریف شده دارند و از قابلیت مقیاس‌پذیری و تکرارپذیری به منظور توسعه در مقیاس صنعتی برخوردار هستند.

زمان‌بندی مراحل

بهمن 98

داوری نهایی و اعلام طرح برتر

در پایان مرحله دوم جهت انتخاب طرح برتر، مستندات فنی و اقتصادی و نیز نمونه‌ آزمایشگاهی ارائه شده از سوی هر شرکت‌کننده توسط هیات داوران ارزیابی و برنده نهایی معرفی می‌شود.

پاییز-زمستان 98

ساخت نمونه اولیه و تکمیل مستندات

برگزیدگان مرحله نخست، سه ماه فرصت خواهند داشت تا ضمن تکمیل مستندات فنی و اقتصادی طرح خود، ‌یک «نمونه آزمایشگاهی» مطابق با طرح اولیه خود را طی مرحله دوم ارائه نمایند.

آبان 98

ارزیابی طرح‌ها و داوری مرحله اول

در پایان مرحله اول طرح‌های دریافتی در کمیته داوران ارزیابی شده و در نهایت، شرکت‌کنندگان برتر (اعم از فرد یا گروه) جهت ساخت نمونه آزمایشگاهی از طرح خود وارد مرحله دوم چالش خواهند شد.

شهریور 98

ثبت‌نام در سایت و ارسال طرح

در این مرحله، شرکت‌کنندگان می‌بایست حداکثر تا 30 شهریورماه، طرح مفهومی خود را در چارچوبی که در اختیار آن‌ها قرار گرفته است، مدون و سپس از طریق سامانه به صورت آنلاین ثبت نمایند.

جوایز

در مرحله دوم

200، 150 و 100 میلیون ریال

به ترتیب به برگزیدگان اول، دوم و سوم چالش به عنوان جایزه نقدی اهدا خواهد شد. علاوه بر آن منتخبان مرحله دوم به منظور توسعه فناوری و تجاری‌سازی طرح خود تا مرحله تولید انبوه مورد حمایت شرکت فن‌کام قرار خواهند گرفت و فرصت همکاری در قالب دسترسی و استفاده از زیرساخت آزمایشگاهی، فروش محصول یا دانش‌فنی و سرمایه‌گذاری مشترک را با این شرکت خواهند داشت.

در مرحله اول

80 میلیون ریال

به طرح های برگزیده مرحله اول کمک‌هزینه نقدی و اعتبار شبکه آزمایشگاهی جهت تکمیل مستندات آزمایشگاهی (به صورت گام به گام با پیشبرد طرح خود) تعلق می‌گیرد.

حامیان این چالش

اخبار مرتبط

Hello world 8 می, 2022 مدیرکل سایت

Welcome to wiki This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

.h_iframe-aparat_embed_frame{position:relative;}.h_iframe-aparat_embed_frame .ratio{display:block;width:100%;height:auto;}.h_iframe-aparat_embed_frame iframe{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;}
پردازش تصویر 23 فوریه, 2021 مدیرکل سایت

چالش نوآوری ده‌هزاردلاری شرکت فوکس واگن: طرح‌های تجاری آینده صنعت خودرو!
چالش نوآوری ده‌هزاردلاری شرکت فوکس واگن: طرح‌های تجاری آینده صنعت خودرو! 2 فوریه, 2021 مدیرکل سایت

صنعت خودرو با پیشرفت فناوری‌ها، روندهای برهم‌زننده و تغییر سریع نیازهای مشتری با [...]

تدوین اطلس توانمندی‌ها در حوزه هوش مصنوعی
تدوین اطلس توانمندی‌ها در حوزه هوش مصنوعی 6 دسامبر, 2020 مدیرکل سایت

هدف از انتشار این فراخوان، شناسایی، دسته‌بندی، ایجاد بانک اطلاعاتی و نهایتاً [...]